SÜRGÜCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda sağladığımız eğitimle; güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültürel alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki değerlere sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı saygın bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, sağlam karakterli, kendine güvenen, vatan ve millet sevgisi olan, yaratılanı "Yaradan´dan" ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://surgucuimamhatip.meb.k12.tr

Adres - Sürgücü Beldesi Savur/MARDİN

Öğretim Şekli :tam gün

Adres - Sürgücü Beldesi Savur/MARDİN

Ulaşım Her gün(pazar hariç) Savura, Mardin´e, Diyarbakır´a tek sefer mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık 18 km. İl Merkezine Uzaklık 45 km.